Velkommen

Velkommen

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at hjælpe dig med at planlægge den rigtige afsked for dig og de andre, som netop har mistet én I holdt af. Med vores mange års erfaring og kan vi vejlede og guide dig gennem de nødvendige beslutninger og praktiske gøremål, og hjælpe med formen på selve afskeden, hvad enten den skal foregå i en kirke, synagoge, moské, på en mark eller et helt femte sted.

Når du kommer ind til os eller ringer kan du møde Jenny og John Schärfe, Stig Schärfe, Dasha Ilyina, Peter Bramming, Kenni Trolle-Hannecke og Jesper Kronholm. Vi lægger vægt på den personlige kontakt, og vi bestræber os på at den samme medarbejder, som du planlægger forløbet med, også afslutter det. Det vil dog ikke altid være muligt, for den pågældende medarbejder at svare på telefonen, men da vi også arbejder tæt sammen og videndeler løbende, så du altid kan få et svar på dine spørgsmål, når du ringer. Det vil som regel være Jenny eller Stig, som du kommer til at tale med, og de kan svare på næsten alt.

Vi har drevet Schärfes Begravelser siden 1977, og fra starten har vi været medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, da vi vægter den profesionelle tilgang til vores fag højt. Vi og alle vores bedemænd er derfor uddannede gennem Danske Bedemænd og vi efteruddanner os også løbende, så vi altid er ajour med eksempelvis lovgivningen og de stadige forandringer, som der er i vores fag. Desuden er vi medlem af Patio en uafhængig sammenslutning af bedemænd, hvor vi videndeler med vores kollegaer og lærer endnu mere om begravelser ved at rejse ud og se, hvordan man griber afskeden an andre steder i verden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for svar, som du ikke kan finde her. Vi svarer hele døgnet.
Venligst,
Jenny og John Schärfe

Telefon: 46 35 08 69

E-mail: info[at]schaerfe.dk

Vores historie

Vores historie
Johns familie har siden 1909 været bedemænd i den lille by Tommerup udenfor Odense, og det var derfor ikke en beslutning, vi skulle tænke længe over, da vi blev tilbudt at overtage Thomsens Ligkistemagasin, som havde til huse i bygningen ved siden af vores nuværende forretning og hjem. Vi overtog forretningen i 1977, begge i starten af vores 20’ere, og vi har aldrig fortrudt, at vi skiftede spor. I 1984 byggede vi huset, som vi både bor og arbejder i i dag, og hvor vores tre børn er vokset op. Igennem årene har vi haft gavn af Johns far og hans erfaringer, og ligeledes at Jennys far og mor har arbejdet i forretningen. I dag kan vi glæde os over, at vi har et hold af dygtige bedemænd med på holdet, som også tæller vores søn og svigerdatter.