Schärfe Roskilde

Schärfe Roskilde

Schärfe Roskilde er din lokale bedemand i og omkring Roskilde, og vi kan stå for både begravelser og bisættelser i Roskilde, lige som vi også arrangerer både kirkelige og borgerlige højtideligheder – ligeledes i Roskilde. Vores lokalkendskab til Roskilde er stort, og vi har et godt netværk af leverandører og samarbejdspartnere, som vi kan formidle kontakt til. I er naturligvis også altid velkomne til at gøre brug af egne leverandører af f.eks. blomster, hvis der er nogen i eller omkring Roskilde, I foretrækker at handle med.

Hvis I har brug for råd og vejledning eller bare en snak, er I altid velkomne til at ringe eller besøge os i en af vores forretninger. Med vores over 3 årtiers erfaring som bedemænd i både Havdrup, Hedehusene, Kirke Hyllinge, Roskilde, Tune og omegn har vi et godt kendskab til alle de forskellige traditioner, skikke, ritualer og kulturer.

Adressen på vores hovedkontor er Jernbanegade 10, 4000 Roskilde (vi har p-plads bag vores bygning). Åbningstiderne hos din bedemand i Roskilde er kl. 09.00 til 16.30 (kl. 09.00 til 16.00 om fredagen), men vi træffes altid på telefon 46 35 08 69.

Alternativt kan du kontakte os gennem nedenstående formular eller sende os en mail på info@schaerfe.dk
– vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.