Schärfe Kirke Hyllinge

Schärfe Kirke Hyllinge

Hos Schärfe Kirke Hyllinge har vi et stort kendskab til kirker, kapeller og skikke vedrørende begravelser og bisættelser i Kirke Hyllinge og omegn og har altid tid til en snak samt råd og vejledning. Vi kan stå for alt det praktiske, der er forbundet med et dødsfald, og vi står også gerne til rådighed, når det gælder om at koordinere dødsannoncer eller taksigelsesannoncer, kontakte en blomsterhandler i eller omkring Kirke Hyllinge, finde egnede steder til mindesamvær mv.

Ved behov for en samtale med din lokale bedemand i Kirke Hyllinge beder vi jer venligst om at ringe i forvejen og aftale et tidspunkt, da vi ikke altid træffes på kontoret.

Telefonnummer: 46 35 08 69
Adresse: Bygaden 17, 4070 Kr. Hyllinge

I er altid velkomne til at komme ind i vores forretning i Roskilde, også uden forudgående aftale, hvor der i dagtimerne altid er nogen til at tale med jer.

Alternativt kan I kontakte os gennem nedenstående formular eller sende os en mail på info@schaerfe.dk vedr. spørgsmål om begravelse eller bisættelse i Kirke Hyllinge – vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.