Schärfe Hedehusene

Hedehusene Begravelsesforretning

Vi er også din lokale bedemand i Hedehusene, og ved behov for en samtale omkring begravelse eller bisættelse i Hedehusene og omegn er det altid muligt at mødes i Hedehusene Begravelsesforretning og afholde en samtale her. Vi beder jer venligst om at ringe i forvejen og aftale et tidspunkt, da vi ikke altid træffes på kontoret.

Når I bruger Hedehusene Begravelsesforretning, bruger I samtidig en professionel bedemand, der kan tage sig af alle de praktiske ting, der skal varetages i forbindelse med et dødsfald. Vi kan stå for alt det administrative omkring begravelse eller bisættelse i eller omkring Hedehusene, og har I behov for hjælp til blomster/dekorationer i kirken, gode idéer til et sted for et eventuelt mindesamvær, dødsannoncer til lokale dagblade eller lignende, kan Hedehusene Begravelsesforretning være behjælpelig. Vores kontaktoplysninger i Hedehusene er:

Telefonnummer: 46 56 37 37

Adresse: Hovedgaden 415, 2640 Hedehusene

I er også meget velkomne til at komme ind i vores begravelsesforretning i Roskilde, hvor der i dagtimerne altid er en bedemand til at tale med jer.

Alternativt ved behov for en begravelse eller en bisættelse i eller omkring Hedehusene, kan I kontakte Hedehusene Begravelsesforretning gennem nedenstående formular eller sende os en mail på info@schaerfe.dk – vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.