Schärfe Havdrup-Solrød

Havdrup-Solrød Begravelsesforretning

Ved begravelse eller bisættelse i Havdrup-Solrød eller omegn, er der mulighed for, at vi kan mødes i Havdrup-Solrød Begravelsesforretning, hvor en samtale kan finde sted. Vi er imidlertid ikke på kontoret i Havdrup dagligt, så ved behov for en bedemand her beder vi jer venligst om at ringe i forvejen og aftale et tidspunkt.

Telefonnummer: 46 18 51 25
Adresse: Hovedgaden 17, 4622 Havdrup

I er også meget velkomne til at komme ind i vores forretning i Roskilde, hvor der i dagtimerne altid er en bedemand til at tale med jer.

Hos Havdrup-Solrød Begravelsesforretning finder I professionelle bedemænd, der kan varetager alt det praktiske og administrative, der naturligt følger et dødsfald. Hvis I ønsker det, kan vi klare alt det, der skal klares i forbindelse med en begravelse eller bisættelse i eller omkring Havdrup-Solrød, herunder også kontakt til lokale blomsterhandlere, mulige steder for mindesamvær, musikere/solosangere, lokale dagblade for dødsannoncer eller taksigelsesannoncer mv.

Vi kan altid kontaktes ved at ringe til os, gennem nedenstående formular eller ved at sende os en mail på info@schaerfe.dk – vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.