Certificeret bedemand

Certificeret bedemand

Schärfe Begravelsesforretning er DS ISO9001-certificeret gennem brancheforeningen Danske Bedemænd, hvilket giver pårørende tryghed og sikkerhed for, at vi leverer arbejde i høj kvalitet, at vi arbejder inden for gældende regler og standarder, og at vores priser er til at gennemskue.

DS ISO9001-certificering

DS ISO9001-certificeringen er en standard-certificering, som er internationalt anerkendt og stiller store krav til alle, der har den. Der er også en europæisk standard, der skal leves op til sammen med ISO-certificeringen, – en standard, der er gældende for europæiske bedemandsforretninger. Desuden er Danske Bedemænds etiske retningslinjer også omfattet af certificeringen. Med en DS ISO9001-certificering får du altså som forbruger en stor sikkerhed for, at alle ydelser hos os lever op til kvalitetskravene på området.

Hvad sker der, når man er blevet certificeret?

Vi udfører løbende kvalitetskontrol blandt pårørende, der har benyttet os, så vi hele tiden lever op til de krav og forventninger om etik, moral, kvalitet, tryghed og tillid, der er til os.

Hvorfor er DS ISO9001-certificeringen vigtig?

En ISO-certificering betyder, at vores arbejde løbende kontrolleres af DNV Business Assurance for at sikre, at vi til enhver tid lever op til de gældende standarder.

Kort og godt om certificerede bedemænd

Hos os som ISO9001-certificerede kan du forvente:

  • Uddannede bedemænd
  • Høj kvalitet i betjening og vejledning
  • Løbende kvalitetskontrol
  • 100 pct. efterlevelse af branchens etiske regelsæt
  • Faglig korrekt vejledning
  • De aftalte ydelser bliver udført til den aftalte pris