Brochurer

BROCHURER

Hos Schärfe Begravelsesforretning tilbyder vi en lang række af publikationer til både før, under og efter et dødsfald.

Nogle af dem har vi valgt at gøre tilgængelige her på vores hjemmeside.

Når nogen dør

Pjecen “Når nogen dør” giver bl.a. et godt overblik over de praktiske ting, man skal forholde sig til i forbindelse med dødsfald. Du kan få pjecen gratis hos os.

Du kan også downloade pdf-versionen af “Når nogen dør”, ved at klikke her.

Hvor går man hen når man går bort

“Hvor går man hen når man går bort” er en børnebog, der handler om døden. Den er et godt arbejdsredskab at bruge til børn, hvor målgruppen er fra 3-10 år. Du kan få bogen gratis hos os.

Malebog

En malebog, der ligesom børnebogen “Hvor går man hen når man går bort” er et arbejdsredskab til brug ved børns møde med døden. Malebogen er beregnet til de mindre børn, som kan farvelægge tegninger fra børnebogens handling og eventuelt selv tegne en tegning til den afdøde. Du kan få malebogen gratis hos os.

Mine sidste ønsker

Hos Schärfe Begravelsesforretning har vi udformet en helt speciel Min sidste vilje, som vi har valgt at kalde “Mine sidste ønsker” istedet. Den er udformet efter vores erfaring om ønsker og behov, og for at gøre det nemmest for dig kan du udfylde direkte på vores hjemmeside ved at klikke HER.

Elysium Begravelsesopsparing

Derudover har vi som noget nyt valgt at gøre Elysium Begravelseopsparing tilgængelig i den form, at man kan udfylde og indsende den direkte fra vores hjemmeside. Se mere her.

Da denne som Mine sidste ønsker indeholder meget personfølsom data, vil du  skulle bruge dit NemID for at indsende begge disse dokumenter til os med en kopi til dig selv.