Begravelse og bedemand greve

Begravelse og bedemand i Greve

Vi hos Schärfe Begravelsesforretning har i mange år arrangeret begravelser og bisættelser i Greve området. Vi mener, at begravelseshandlingen er den sidste chance for at vise den afdøde og familien respekt, derfor går vi meget højt op i at arrangere en ærefuld begravelseshandling efter familien og afdødes ønsker.

Vi har et godt lokalt kendskab til Greve, hvor vi i mange år har arrangeret begravelser og bisættelser. Vi kan derfor sørge for alt det praktiske med at lave aftaler med kordegn, præsten og kirken i Greve, ligesom vi gerne tager os af bestillingen af blomster, kranse, salmehæfter, kistebærer med mere.

Vi står altid til fuld rådighed for dig og din familie, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer gennem denne svære tid.

Vores kontor ligger i Roskilde, hvor vi med glæde vil tage imod dig.
Du finder vores kontor på adressen: Jernbanegade 10, 4000 Roskilde. Vi har parkeringspladser bag bygningen, hvor du nemt kan parkere.

Vi har åbent på kontoret mellem 09:00 og 16:30 (mellem 09:00 og 16:00 om fredagen), men vi kan altid træffes på telefon 46 35 08 69.